Προφίλ

Η επιλογή της απόλυτης ασφάλειας

Πάνω από τριανταπέντε χρόνια από την ίδρυσή της, τον Μάρτιο του 1982, ως μια καινοτομική προσπάθεια δύο νέων Ελλήνων στον τότε νεοσύστατο χώρο της Πληροφορικής, η SCAN ΑΒΕΕ έχει καταφέρει πλέον να αποτελεί ηγετική εταιρία παροχής εξειδικευμένων επιχειρηματικών λύσεων και στους 4 πυλώνες δράσης της.

Σήμερα, η SCAN αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη χώρα μας και έχει ανάγκη από ολοκληρωμένα συστήματα υποστήριξης, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της, στους εξής τομείς:

SCANaccess: H SCAN προσφέρει τα πιο σύγχρονα συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε κάθε χώρο, εσωτερικό και εξωτερικό, με συνεχή καταγραφή και εποπτεία μετακίνησης προσωπικού και επισκεπτών για την πιο αποτελεσματική διαχείριση ασφάλειας και προσβασιμότητας, με εκατοντάδες ήδη λειτουργικές εγκαταστάσεις.

SCANtime: Με εγκατεστημένα χιλιάδες σύγχρονα τερματικά ωρομέτρησης, η SCAN είναι η μεγαλύτερη αλλά και τεχνολογικά πρωτοπόρος στον συγκεκριμένο τομέα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων λύσεων και έχοντας στο παρελθόν δημιουργήσει και ιδιαίτερα επιτυχημένες λύσεις σχετικού λογισμικού.

SCANparking: Έχοντας στο ενεργητικό της μερικές από τις μεγαλύτερες υποδομές αυτοματοποιημένων parking στην Ελλάδα, με χιλιάδες θέσεις στάθμευσης να λειτουργούν με εκατομμύρια διελεύσεις το χρόνο, η SCAN παρέχει, και εδώ, ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού και λογισμικού για τη συνεχή και αποδοτική διαχείριση κάθε χώρου στάθμευσης.

SCANsystems: Με βάση την εμπειρία της και πλήρως πιστοποιημένη, η SCAN αναλαμβάνει και ιδιαίτερα σύνθετα έργα ασφάλειας κρίσιμων υποδομών (όπως λιμένες, αεροδρόμια, τελωνεία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και ειδικές κρατικές εγκαταστάσεις), που απαιτούν πολύ υψηλές προδιαγραφές απόδοσης, συνεχούς λειτουργίας, προσφέροντας ολιστική προσέγγιση και δυνατότητα συνεχούς αναβάθμισης και επέκτασης.

Γιατί SCAN

Η επιλογή του κατάλληλου επιχειρηματικού συνεργάτη, ειδικά στην τρέχουσα περίοδο κρίσης, αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση καθώς τα περιθώρια είναι πολύ στενά και η επίτευση της μέγιστης ωφέλειας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος απόλυτα αναγκαία. Η SCAN όμως διαθέτει και εδώ 4 σημεία υπεροχής:

Εμπειρία και ικανοποίηση πελατών: Μια ματιά στο πελατολόγιο της SCAN είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας (ελληνικές και πολυεθνικές) αλλά και ο Δημόσιος τομέας, την έχουν εμπιστευτεί για έργα κάθε μεγέθους, με όλους σχεδόν να παραμένουν πελάτες της για δεκαετίες, επιστρέφοντας για ανανέωση και επέκταση των λύσεων που έχουν επιλέξει. Τραπεζικοί όμιλοι, εταιρίες ενέργειας, οι μεγαλύτερες εταιρίες λιανικών και χονδρικών πωλήσεων, βαριές βιομηχανίες, κατασκευές και μεταποίηση, εταιρίες πληροφορικής, υπηρεσιών, μεταφορών, εκδοτικές εταιρίες, Δήμοι, Λιμενικά Ταμεία, υπουργεία, συνεταιρισμοί, πανεπιστημιακά και πολιτιστικά ιδρύματα, νοσοκομεία, και τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας, έχουν διαλέξει τις λύσεις της SCAN, παράγοντας έναν εντυπωσιακό όγκο εμπειρίας στην ολοκλήρωση και των πιο εξειδικευμένων έργων.

Τεχνογνωσία: Η SCAN διαθέτει ένα ιδιαίτερα καταρτισμένο προσωπικό, που συνεχώς εκπαιδεύεται σε κάθε τομέα δράσης της, ενώ διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και αδειοδοτήσεις (όπως ISO 9001:2015, Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, κ.λπ.) για τη μελέτη, το σχεδιασμό, την προμήθεια, την υλοποίηση και την υποστήριξη των λύσεων που προσφέρει. Και βέβαια, αναλαμβάνει την πλήρη προσαρμογή των προσφερόμενων υποδομών στην ελληνική νομοθεσία και τις εγχώριες προδιαγραφές.

Δίκτυο συνεργατών: Έχοντας την εμπιστοσύνη μερικών από τους μεγαλύτερους διεθνώς οίκους, με κάποιους από τους οποίους διατηρεί και στρατηγική σχέση συνεργασίας (όπως οι Dormakaba, Scheidt & Bachmann, Legic, Geutebrück, κ.α.) η SCAN μπορεί να προσφέρει έμπειρες, κορυφαίες τεχνολογικά και δοκιμασμένες υποδομές, αναλαμβάνοντας την ολοκλήρωσή τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε έργου.

Υποστήριξη: Καμία επιχειρηματική υποδομή δεν έχει αξία αν δεν συνοδεύεται από συστηματική υποστήριξη. Και εδώ η SCAN μπορεί να προσφέρει, όπως μαρτυρούν οι ίδιοι οι πελάτες της, διαρκή παροχή υπηρεσιών, με παρακαταθήκη ανταλλακτικών, αναβαθμίσεις και πολλά επίπεδα ασφαλείας και υποστήριξης, προστατεύοντας έτσι και ενισχύοντας για πολλά χρόνια την αρχική επένδυση.

 

Προσθέτοντας αξία

100% Ελληνική, αλλά και διεθνής στις συνεργασίες της, έμπειρη, πλέον πολυπρόσωπη και πολυδύναμη σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, η SCAN ΑΒΕΕ στην 4η πλέον δεκαετία επιχειρηματικής διαδρομής, παραμένει σε επαφή με τις ιδέες των ιδρυτών της. Δηλαδή στο να προσφέρει λύσεις και προϊόντα που βελτιώνουν και διασφαλίζουν την επιχειρηματική δράση των πελατών της, με καινοτομία, έμφαση στην ποιότητα και στην ορθή και διαρκή λειτουργία. Και βέβαια με σταθερή υποστήριξη, μελετημένη και προσαρμοσμένη στην ιδιαιτερότητα και τις απαιτήσεις κάθε έργου. Μια αντίληψη δηλαδή ουσιαστικής προστιθέμενης αξίας, που έχει διατηρηθεί από την εποχή των πρώτων ψηφιακών εμπειριών μέχρι σήμερα, σε έργα μικρά ή μεγάλα, αξίας έως και πολλών εκατομμυρίων ευρώ στις πιο κρίσιμες υποδομές της χώρας.

Για τη διασφάλιση της ποιότητας των έργων που υλοποιεί, η SCAN διακρίνει τη Διαχείριση Ποιότητας ως ξεχωριστή διαδικασία. Ρόλος της είναι η προδιαγραφή των χαρακτηριστικών ποιότητας (Quality Plan), ο έλεγχος συμφωνίας των αποτελεσμάτων και η αναφορά και επίλυση των αποκλίσεων που τυχόν δημιουργούνται. Για κάθε συγκεκριμένο έργο προβλέπεται αντίστοιχος ρόλος και διαδικασίες.

Η SCAN είναι πιστοποιημένη από την Bureau Veritas ως προς το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015, για το σύνολο των τομέων δραστηριοτήτων της. Επίσης, πρόσφατα η SCAN ABEE απέκτησε τόσο την πιστοποίηση OHSAS 18001:2007 για την Υγιεινή και Ασφάλεια, όσο και την Άδεια Λειτουργίας Ι.Ε.Π.Υ.Α. ως ιδιωτικός φορέας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στους πελάτες της.

iso90001  ohsas18001 iepyea