SCANtime

SCANtime

Μετρώντας το χρόνο κάθε λεπτό

Μια από τις πιο βασικές ανάγκες στην λειτουργία των επιχειρήσεων είναι η καταγραφή του χρόνου εργασίας των υπαλλήλων, με τρόπο αξιόπιστο και αυτοματοποιημένο και με δυνατότητα διασύνδεσης με συστήματα μισθοδοσίας και ελέγχου παραγωγικότητας. Η ανάγκη αυτή γίνεται κρίσιμη όταν πρέπει να εξυπηρετηθεί μεγάλος όγκος προσωπικού, που προσέρχεται ταυτόχρονα, ενώ πρέπει η διαδικασία να ολοκληρώνεται χωρίς καθυστερήσεις και λάθη.

Εδώ, η SCAN ABEE μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ολοκληρωμένων λύσεων με ποικιλία ψηφιακών τερματικών και συστημάτων ωρομέτρησης, έχοντας ήδη μια πολύχρονη εμπειρία στην εγκατάσταση και υποστήριξη χιλιάδων τέτοιων συσκευών σε μερικές από τις μεγαλύτερες σε προσωπικό εταιρίες της χώρας.

SCANtime

 

Συγκεκριμένα οι λύσεις της SCAN παρέχουν:

  • Πλήρη παραμετροποίηση τερματικών με διαχείριση εισόδου, εξόδου, διαλειμμάτων, πρόσβασης σε συγκεκριμένες ζώνες και ώρες.

  • Εύκολα στη χρήση τερματικά, υψηλής ποιότητας και αντοχής, που ικανοποιούν κάθε σχετική ευρωπαϊκή προδιαγραφή, με δυνατότητα προγραμματισμού, τοπικά ή μέσω δικτύωσης.

  • Επιλογή είτε τερματικών ωρωμέτρησης είτε συστημάτων ελέγχου πρόσβασης ή συνδυασμός τους, για την κάλυψη κάθε είδους ανάγκης με παράλληλη μείωση κόστους για τον πελάτη.

  • Σύνδεση Ethernet για κεντρικό έλεγχο και συλλογή στοιχείων και βέβαια για ολοκλήρωση με λύσεις μισθοδοσίας και βελτιστοποίησης παραγωγικότητας.

  • Χρήση ως μέσου αναγνώρισης καρτών ή μπρελόκ μιας ποικιλίας τεχνολογιών, όπως Legic, Mifare, EM, HID, UHF κ.α. Επίσης προσφέρονται και εξελιγμένα τερματικά με αναγνώριση βιομετρικών χαρακτηριστικών.

  • Διατήρηση στο τερματικό των δεδομένων χιλιάδων κινήσεων και για πολλές ημέρες, ακόμη μετά από διακοπή επικοινωνίας με το σύστημα συλλογής.

Εμπειρία και τεχνογνωσία που αποδεικνύεται

Για πάνω από 20 χρόνια η SCAN συνεργάζεται με τον γερμανικό οίκο Dormakaba για την προμήθεια αντίστοιχων τερματικών και λύσεων. Η Dormakaba είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως στο χώρο των συστημάτων ωρομέτρησης και ελέγχου πρόσβασης και δραστηριοποιείται σε 130 χώρες με 16.000 υπαλλήλους. Η συνεργασία της με την SCAN στην Ελλάδα είχε μεγάλη επιτυχία, καταγράφοντας πελάτες να αξιοποιούν τα ίδια τερματικά ωρομέτρησης Kaba για πάνω από 17 χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Η SCAN, σε αυτό το διάστημα έχει αναλάβει κάθε μεγέθους εγκατάσταση συστημάτων ωρομέτρησης σε μικρές και μεγάλες εταιρίες, από αλυσίδες σούπερ μάρκετ, μεγάλους βιομηχανικούς ομίλους έως εταιρίες παροχής υπηρεσιών και μεταποίησης, υποστηρίζοντας τεράστιες υποδομές που ενίοτε ξεπερνούν τα 600 τερματικά ωρομέτρησης ή σημεία πρόσβασης. 

Η ποικιλία των λύσεων που προσφέρονται μπορεί σήμερα να καλυφθεί και με χαμηλότερο κόστος, καθώς η SCAN διαθέτει στην αγορά ποιοτικά τερματικά του οίκου ZKTeco, ο οποίος ήδη έχει ξεπεράσει τα 180 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Ποιοι μας έχουν επιλέξει

Συνολικά η SCAN, εδώ και 20 χρόνια, έχει καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή του κλάδου, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία στην ωρομέτρηση με την ευκολία χρήσης, την πιστότητα των τερματικών και την πλήρη διασύνδεση με τις εταιρικές υποδομές διαχείρισης προσωπικού, επιλύνοντας μια κρίσιμη ανάγκη των πελατών της. Ανάμεσα τους συναντάμε εταιρίες όπως οι ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Μέτρο, My Market, Alpha Bank, ΔΕΗ, Bic, Creta Farm, Τιτάν, Alumil, Ελληνικά Πετρέλαια, Αέριο Θεσσαλονίκης, Φυσικό Αέριο Αττικής, Hellenic Duty Free Shops, δηλαδή πολλές από τις κορυφαίες σε αριθμό προσωπικού και κύκλου εργασιών στον ελλαδικό χώρο, που εμπιστεύονται την SCAN ως στρατηγικό συνεργάτη τους.