SCANparking

SCANparking

Ασφάλεια στη στάθμευση, απόδοση στην επένδυση

Με εκατομμύρια σταθμεύσεις κάθε χρόνο, η SCAN είναι ο μεγαλύτερος πάροχος αυτοματοποιημένων parking στη χώρα μας, έχοντας ξεπεράσει τα 100 έργα κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας: από πολυώροφα χιλιάδων θέσεων στα μεγαλύτερα ελληνικά εμπορικά κέντρα, έως μικρού και μεσαίου μεγέθους υποδομές.

SCANparking

Τα πλεονεκτήματα της SCAN στην επιλογή της ως συνεργάτη για την αυτοματοποίηση των λειτουργιών ενός parking είναι τα εξής

  1. Ολοκλήρωση: H εταιρία παρέχει πλήρεις λύσεις, που ταιριάζουν σε κάθε τύπο parking, ανοιχτό ή κλειστό, με πληρωμή ή χωρίς, με προσωπικό ή χωρίς. Η SCAN αναλαμβάνει τη σχεδίαση, την εγκατάσταση, την εκπαίδευση, την παράδοση και την υποστήριξη του έργου το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Μονάδες εισόδου, μονάδες εξόδου και ταμεία πληρωμής

  • Μπάρες εισόδου και εξόδου/επαγωγικούς βρόχους εισόδου-εξόδου και αισθητήρες

  • Κεντρικό υπολογιστή ελέγχου

  • Σύστημα αυτόματης ανάγνωσης και αναγνώρισης πινακίδων

  • Σημάνσεις ένδειξης πληρότητας (με σύστημα καταμέτρησης)

  • Προηγμένες δυνατότητες διαχείρησης και πληροφόρησης

Φυσικά η SCAN μπορεί να αναλάβει και έχει αναπτύξει κάθε μορφής ειδική λύση στο χώρο των parking, όπως έργα για καταστήματα λιανικής πώλησης με μηδενική χρέωση για τον πελάτη, ή υποδομές μεταφορών και αποθήκευσης (logistics) με συστηματική καταγραφή των οχημάτων και αποτελεσματική διαχείριση της κίνησης ώστε να μειωθούν οι χρόνοι αναμονής.

  1. Προσαρμογή: Κάθε λύση της SCAN είναι πλήρως συμμορφωμένη με την εθνική νομοθεσία, τις φορολογικές διατάξεις, τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και εξυπηρετούν όλους τους τρόπους πληρωμής (μετρητά, προπληρωμένες κάρτες, τραπεζικές κάρτες, κ.α.). Επίσης, η επικοινωνία με τον χρήστη γίνεται στα ελληνικά αλλά και σε άλλες γλώσσες αν χρειαστεί. Ενώ η όλη εμπειρία είναι ιδιαίτερα απλή και λειτουργική, εξυπηρετώντας και τον ερχόμενο για πρώτη φορά σε επαφή με ανάλογες εγκαταστάσεις.

  2. Διεθνής τεχνογνωσία: H SCAN έχει αποκλειστική συνεργασία με τη Scheidt & Bachmann (S&B), την κορυφαία γερμανική εταιρία σε λύσεις αυτοματοποίησης parking και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Με τη σειρά της, η S&B έχει πάνω από 10.000 εγκαταστάσεις σε 50 χώρες, όπως το parking 20.000 θέσεων του αεροδρομίου του Ντίσελντορφ, ενώ εξελίσσει και προσφέρει στους συνεργάτες της τις πιο σύγχρονες λύσεις, όπως την πλατφόρμα διαχείρισης “entervo”. Η συνεργασία των δύο εταιριών για πάνω από μια δεκαπενταετία – από το 2002- έχει συνεισφέρει στη δημιουργία στην Ελλάδα κορυφαίων σε ταχύτητα χρήσης, ευκολία διαχείρισης και υψηλής απόδοσης χώρων parking, με συνεχή λειτουργία και σε συνθήκες έντονου φόρτου (με δεκάδες χιλιάδες σταθμεύσεις την ημέρα).

  3. Υποστήριξη: Φυσικά ένα λειτουργικό parking προϋποθέτει τη συστηματική υποστήριξη των υποδομών του. Και εδώ η SCAN έχει συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς διαθέτει μια εξειδικευμένη και πιστοποιημένη ομάδα σχεδιασμού υποδομών και υποστήριξής τους, πλήρες απόθεμα ανταλλακτικών και πολύχρονη εμπειρία αντιμετώπισης κάθε τύπου ζητημάτων.

 

SCAN, την έχετε ήδη γνωρίσει

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία ενός λειτουργικού αυτοματοποιημένου parking είναι μια από τις βασικές δράσεις της SCAN ΑΒΕΕ και η εμπειρία της αποδεικνύει τη δυναμική της στο να αναλάβει το επόμενο έργο, όσο περίπλοκο και αν είναι. Έτσι κι αλλιώς εκατομμύρια Έλληνες ήδη έχουν χρησιμοποιήσει συστήματα της SCAN σε κάθε τους επίσκεψη σε μερικούς από τους μεγαλύτερους πελάτες της:

Golden Hall, The Mall, Polis Park, Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Σούπερ Μάρκετ Γουντσίδης, Athens Metro Mall, Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) και πολλούς άλλους.