ΝΗΡΕΑΣ

ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΗΡΕΑ

Μια μεγάλη εγκατάσταση 37 τερματικών ωρομέτρησης «έγραψε» φέτος η διαρκής συνεργασία της SCAN και του ομίλου ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε., που έφθασε και στη θάλασσα! Συγκεκριμένα, ο ΝΗΡΕΥΣ, έχοντας στόχο να πετύχει την κεντρική καταγραφή των κινήσεων του προσωπικού του σε κάθε εγκατάσταση, παρήγγειλε στην SCAN 36 τερματικά ωρομέτρησης, με τα 26 να τοποθετούνται σε παράκτιες υποδομές, ενώ τα υπόλοιπα 11 σε μεγάλους ιχθυοκλωβούς οι οποίοι δεν έχουν επαφή με την ξηρά. Οι τελευταίοι επικοινωνούν μέσω ασύρματου δικτύου GPRS.

Η νέα αυτή παραγγελία είναι συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας των δύο εταιριών, που ξεκίνησε το 2015, με εγκατάσταση της κεντρικής εφαρμογής διαχείρισης τερματικών Ωρομέτρησης B-COMM μαζί με δύο τερματικά τύπου Kaba B-ECO. Το 2016 ακολούθησαν 3 ακόμη τερματικά και το 2017 ολοκληρώθηκε με την μεγαλύτερη παραγγελία έως τώρα.

Έτσι, ο όμιλος ΝΗΡΕΥΣ απολαμβάνει, με την υποστήριξη της SCAN (που διατηρεί στρατηγική συνεργασία με τον γερμανοελβετικό κολοσσό Dormakaba έχοντας εγκαταστήσει χιλιάδες τερματικά του στην Ελλάδα), σημαντική οικονομία κλίμακας και άμεση πληροφόρηση για την κίνηση του προσωπικού του, άρα και στην επεξεργασία της μισθοδοσίας, σε οποιοδήποτε περιβάλλον… ξηράς και θάλασσας.

ΝΗΡΕΑΣ