Ελληνική Ζύμη - Αραμπατζής

Ελληνική Ζύμη - Αραμπατζής

Σύστημα ελέγχου πρόσβασης στην ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, μία από τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες τροφίμων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, στον κλάδο των προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, στην αγορά Ho.Re.Ca και λιανικής, επέλεξε την SCAN για τη δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου πρόσβασης. Το έργο υλοποιήθηκε στα δύο εργοστάσια της εταιρίας στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε διάστημα μόλις δύο μηνών.

αραμπατζής

 

Οι απαιτήσεις του έργου

Η δομή λειτουργίας της εταιρείας στηρίζεται στην παραγωγική μονάδα που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητο χώρο 71.400 τ.μ. και υποστηρίζεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που τροφοδοτείται από ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων, τρία υποκαταστήματα (Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα), αλλά και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Το έργο της υλοποίησης του συστήματος ελέγχου πρόσβασης που ανέλαβε η SCAN αφορά στα δύο εργοστάσια στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Στόχος του έργου ήταν η δημιουργία μίας ολοκληρωμένης λύσης ελέγχου πρόσβασης, των οχημάτων ιδιοκτησίας της εταιρείας, αλλά και όλων των συνεργατών της στις 6 συνολικά πύλες στην περίμετρο όλων των εγκαταστάσεων.

 

Η λύση της SCAN

Επιλέγοντας τα κατάλληλα συστήματα των διεθνών προμηθευτών της, η SCAN ολοκλήρωσε την εξειδικευμένη λύση για την ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ, την οποία υλοποίησε και παρέδωσε σε διάστημα δύο μηνών.

Συγκεκριμένα, εξασφάλισε τον έλεγχο πρόσβασης των οχημάτων σε όλες τις πύλες των εγκαταστάσεών της με τη χρήση μπαρών με κουρτίνες στο κάτω μέρος και συνδυασμένη χρήση καμερών Αναγνώρισης Πινακίδων Κυκλοφορίας και Αναγνωστών καρτών UHF μεγάλης εμβέλειας για τα οχήματα της εταιρείας.

Η λύση συμπληρώθηκε με την εγκατάσταση κατάλληλου κεντρικού Λογισμικού ελέγχου για την καταχώρηση και ορισμό των δικαιωμάτων των χρηστών και την εποπτεία και καταγραφή των εισόδων και εξόδων των Φορτηγών και των Αυτοκινήτων ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων οχημάτων.

αραμπατζής 2

 

Ασφάλεια και λειτουργικότητα

Με βασικό άξονα την ασφάλεια των βιομηχανικών εγκαταστάσεων της εταιρείας , η βιομηχανία τροφίμων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ διαθέτει πλέον ένα ολοκληρωμένο σύστημα  ελέγχου πρόσβασης  με κεντρική διαχείριση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της εταιρείας.